Αναγνωρίζοντας τις ιδιάζουσες ανάγκες που κάνουν αναγκαία την αύρα των συνανθρώπων γύρω μας και υποδεικνύουν νέους τρόπους προσφοράς και με γνώμονα τα νέα δεδομένα, ξεκινήσαμε στις 29 του Δεκέμβρη μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων με στόχο τον εξοπλισμό μιας μονάδας ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής , στη μνήμη συγχορευτών και συνεργατών που έφυγαν νωρίς…
Το νέο διαδόθηκε γρήγορα. Και τότε, από παντού μια βροχή αγάπης ενθάρρυνε την προσπάθεια.
Μέλη και φίλοι μας αλλά και μέλη και φίλοι άλλων συλλόγων ακόμη κι από πολύ μακρυά, άφησαν έντονα το αποτύπωμα της αλληλεγγύης τους, σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για όλους.
Η προθεσμία που έληξε στις 15 Φεβρουαρίου έδειξε ένα προϊόν που υπόσχεται ζωή!
Εκείνο το σφιχτό κράτημα στον κύκλο του χορού που μας έλειψε πολύ, τόσο σαν πραγματικότητα όσο και σαν σύμβολο ενότητας και κοινής προσπάθειας που πάντα στο τέλος της συναντιέται με τη χαρά, βρήκε πάλι τον τρόπο να δώσει το παρόν!
Όλοι εμείς ως Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης με ευγνωμοσύνη και σεβασμό στέλνουμε θερμές τις ευχαριστίες μας προς όλους εσάς που στηρίξατε την πρωτοβουλία μας .
Το απόθεμα ανθρωπιάς και η αφυπνισμένη κοινωνική συνείδηση που τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν έκαναν πάλι το θαύμα τους !
Η παράδοση έγινε στις 10 το πρωί της 29ης Ιουνίου του 2021 σε βαθύ κλίμα συγκίνησης.
Είναι αυτές οι στιγμές που δικαιώνονται οι κόποι και οι αγωνίες.
Εκ μέρους του ΔΣ του ομίλου, οι κύριοι Σαμπαρδάνης Ηρακλής, Στεφανίδης Βασίλης, Παληογιάννης Σάκης και η κυρία Φακίδου Αναστασία παρέδωσαν το ιατροτεχνολογικό υλικό στους Δρ. Δεδελούδη Kωνσταντίνο Διοικητή,
Oραήλογλου Bασίλη Διευθυντή Εντατικής και
Kυριάκου Ιφιγένεια υπεύθυνη δωρεών του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.
Μέσα από την καρδιά μας…
Ευχαριστούμε!

 

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=hoth.gr&set=a.429369988819888