Βρίσκεται στο κέντρο του σώματός μας.
Ο χτύπος της είναι ταυτόσημος με την ίδια τη ζωή.
Είναι η καρδιά μας, που στα φύλλα της κρύβουμε όσα αγαπάμε.
Στο ρυθμό της χορεύουν όλα τα πολύτιμα της ζωής μας και γι΄αυτό της αξίζει φροντίδα και προστασία.
Κι επειδή ο ΧΟΘ κάνει πάντα την κάθε του κίνηση πάνω στο δρόμο που ορίζει το κοινό χτυποκάρδι των μελών του, ονειρεύτηκε να αποκτήσει ένα μηχάνημα που, ξυπνώντας την καρδιά, σώζει ζωές. Έναν απινιδωτή!
Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Ο ΧΟΘ έχει πλέον έναν απινιδωτή δημόσιας χρήσης, αυτόματο, μοντέλο FRED PA-1 του Οίκου SCHILLER κατάλληλο για απινίδωση σε ενήλικες και σε παιδιά!
Κι όλα αυτά χάρη στο μαγικό άγγιγμα της ΔΕΑΣ Α.Ε.
Μιας οικογενειακής εταιρείας που από τη δική της πλευρά φροντίζει την ανθρώπινη καρδιά ως κορυφαία ελαιοβιομηχανία. Σκοπός της η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με βάση μια πελατοκεντρική προσέγγιση και φιλοσοφία της την άποψη του Αριστοτέλη ότι η “Η ποιότητα δεν είναι πράξη, είναι συνήθεια”.
Τα προϊόντα της παράγονται με καινοτόμες μεθόδους επεξεργασίας, αποθήκευσης και συσκευασίας, όλα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς και οι τακτικοί έλεγχοι στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εγγυώνται την υψηλή ποιότητα που διακρίνει ό,τι παράγει η εταιρεία. Τα κύρια κτίρια γραφείων της και οι βιομηχανικές της εγκαταστάσεις, σε έκταση 40.000 m 2 , βρίσκονται στην περιοχή Καλύβες στη Χαλκιδική.
Ευχαριστούμε την ΔΕΑΣ. Α.Ε.!
Ευχαριστούμε την ΔΕΑΣ Α.Ε. για τον απινιδωτή μας αλλά και για την εταιρική της ταυτότητα που ορίζεται από την κορυφαία προτεραιότητα που έχει θέσει στην υιοθέτηση στρατηγικών βιωσιμότητας μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο περιβαλλοντικών, οικονομικών και κοινωνικών αξιών, που αποδεικνύεται στην πράξη από τη δέσμευσή της να συμβάλλει στην περιφερειακή βιώσιμη ανάπτυξη και την εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής ευθύνης και φιλικά προς το περιβάλλον έργα .
Ευχαριστούμε την ΔΕΑΣ Α.Ε. για αυτό που μας πρόσφερε αλλά κυρίως για αυτό που είναι!
Ευχαριστούμε την ΔΕΑΣ Α.Ε από καρδιάς.