Μετά από μια πολύ ευγενική πρόσκληση από την Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Θεσσαλονίκης, το Α΄ Τμήμα Νέων του συλλόγου μας χόρεψε στον Κήπο των Εποχών του παραλιακού πάρκου, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Επρόκειτο για το 23ο Χορευτικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργανώνει η εν λόγω Λέσχη, το οποίο πλαισίωσαν με την παρουσία τους η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος, η Κερκυραϊκή Ένωση Θεσσαλονίκης “Άγιος Σπυρίδων”, ο Σύλλογος κατοίκων Ηλιούπολης Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Ιωαννίνων και φυσικά το χορευτικό της ίδιας της Λέσχης. Ο σύλλογός μας παρουσίασε χορούς Ρωμυλίας με την βοήθεια του Αλέκου Ζώρα στο κλαρίνο, του Γιάννη Κουσουλάκη στο βιολί, του Τάσου Φουρλάκη στα κρουστά και του Αργύρη Κόκορη στο λαούτο, ο οποίος και τραγούδησε.

Εξαιρετική η σκέψη των διοργανωτών να δεχθούν από το κοινό, αντί εισιτηρίου, είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας μέσω του ΟΤΕ σε συνεργασία με την Humanity Greece.

Ωραία βραδιά!

 

 

 

 

 

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02tAuDbKP5dBRMfkbarxmhyRo3r6PF46wVwgHGTKTF5scNuCpuTiB8YPRUUBJRhq9Rl&id=100052406725419&sfnsn=mo