Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες  του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης είναι η αιμοδοσία. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2017 η χειμερινή, στο Θεατράκι της οδού Χηλής από τις 09:00 έως τη 13:00.. Η Κινητή Μονάδα του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου βρέθηκε εκεί και έφερε εις πέρας μαζί με τους εθελοντές το κοινωνικά ευαίσθητο, όσο και σημαντικό έργο της αιμοδοσίας, της προσφοράς της ίδιας τη ζωής.Υπεύθυνο για την διοργάνωση, την προετοιμασία και την επιμέλεια της εκδήλωσης ήταν το τμήμα ενηλίκων ΣΤ’ της Λήδας Θεοδωσιάδου, https://www.youtube.com/watch?t=1s&v=pgTUOufhGig&app=desktop

 

Η μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών ήταν και το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης προσπάθειας.

Ίσως δεν χρειάζεται καμιά άλλη αναφορά στην υπέρτατη αυτή πράξη, παρά μόνο η ανάγνωση μέρους των τόσο συγκινητικών μηνυμάτων, όσων χρειάστηκαν αυτό το δώρο της ζωής, το αίμα.

«Δεν ξέρω τα’ όνομα σου αλλά σ’ ευχαριστώ» «Σ’ ευχαριστώ για το αίμα που μου έδωσες, για την αγάπη που μου έδειξες, για τη ζωή που μου χάρισες»,   «10 λεπτά αρκούν, για να σώσεις 3 ζωές», «η προσφορά σε αγάπη τεράστια, η προσφορά  σε ζωή ανεκτίμητη». 

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν, 10’ λεπτά από το χρόνο μας, είναι τόσο σύντομα, μα τόσο σημαντικά.

 

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.hoth.gr/el/ethelontismos/396-2018#sigFreeIde034238ca9

Share

Facebook

Scroll to top