Την Τετάρτη 23 Μαρτίου ξεκίνησε η αποστολή του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης με δέκα χορευτές του τμήματος των παραστάσεων και τρεις μουσικούς με προορισμό την Τουλούζη.

Διαβάστε περισσότερα: Τουλούζ 2016

Το τμήμα παραστάσεων του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Μαΐου 2014, ξεκίνησε το προγραμματισμένο του ταξίδι για τις Βρυξέλλες, για να συναντήσει εκεί την ομάδα χορού του Φανούρη Τρικίλη και να συμμετάσχει στην εκδήλωση «Dance love Greece».

Διαβάστε περισσότερα: Ο Χ.Ο.Θ. στο Palais des Beaux-Arts

Το ταξίδι που όλα τα παιδιά περίμεναν και συζητούσαν γι αυτό με αγωνία όλο τον χειμώνα ξεκίνησε την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014 στις τρείς και δέκα το μεσημέρι. Με χαμόγελα, φωνές χαράς, τραγούδια, αστεία και πειράγματα τα παιδιά ταξίδεψαν μέσω Σκοπίων, Σερβίας, Κροατίας, Σλοβενίας και έφτασαν στην Αυστρία την επόμενη μέρα στις δώδεκα το μεσημέρι. Το ξενοδοχείο τους, πολύ κοντά στην πόλη του Γκράτς τους πρόσφερε το πρώτο γεύμα και αμέσως μετά συναντήθηκαν με τα μέλη του συλλόγου του Χ.Ο.Graz αλλά και παιδιά αντίστοιχης ηλικίας ,γνώριμους από τα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα: Αυστρία 2014 – το εφηβικό τμήμα ταξιδεύει!

Facebook

Scroll to top