Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 ανοίγει η αυλαία για την καλοκαιρινή τριήμερη εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού μπροστά από το Δημαρχείο Καλαμαριάς.
Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με τα τμήματα των Ενηλίκων και των Νέων να δίνουν μαθήματα ανιδιοτελούς προσφοράς μέσα από το παραμύθι «Το Δέντρο Που Έδινε». Μια μηλιά που απλόχερα και χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα προσφέρει στον άνθρωπο ξεκινώντας από τους καρπούς της, τα κλαδιά της, τον κορμό της.

Διαβάστε περισσότερα: Απ' της καρδιάς τα φύλλα

Στη γέννηση επέλεξε να αφιερώσει τις τριήμερες εκδηλώσεις του για της λήξη της χρονιάς, ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Για δεύτερη συνεχή χρονιά οργανώθηκαν τα 15 τμήματά του σε τριήμερη παρουσίαση της δράσης του. Περισσότεροι από 500 χορευτές απόλαυσαν την χαρά της ζωντανής παρουσίασης του κόπου αλλά και του κεφιού, της λαχτάρας, της ζωντανής μουσικής εκδήλωσης υπό το άγρυπνο βλέμμα των δασκάλων τους. Εννιά μήνες προβών και εξάσκησης αλλά και χαράς για όλους, μικρούς και μεγάλους, μαθητές και δασκάλους  έδωσαν καρπούς τους οποίους γεύτηκαν όλοι στην λήξη των εκδηλώσεων της χρονιάς 2014 στην Πλατεία της Καλαμαριάς.

Διαβάστε περισσότερα: Όταν σ’ εγέννα η μάνα σου

Facebook

Scroll to top