9 και τρία.
Πλατεία, θεωρεία, εξώστης, γεμάτα. Η απόλυτη πληρότητα.
Καλησπέρες, χαιρετισμοί, 25 χρόνια, αυλαία, βίντεο.
Παρουσίαση θέματος, λυράρηδες, Λάμπρος Λιάβας. Και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται.

Διαβάστε περισσότερα: Λύρες της στεριάς και της θάλασσας - Αποφώνηση

Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται οι λυράρηδες που θα μας ταξιδέψουν με τις δοξαριές τους στην περιοχή που ο καθένας εκπροσωπεί. Μπορείτε να τους γνωρίσετε καλύτερα διαβάζοντας το σύντομο βιογραφικό τους και να πάρετε μια γεύση απο τη λύρα που ο καθένας εκπροσωπεί, βλέποντας το αντίστοιχο εισαγωγικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα: Λύρες της στεριάς και της θάλασσας - Συντελεστές

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Χ.Ο.Θ.  οργάνωσε και παρουσίασε, σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 20 Νοεμβρίου 2015,  την παράσταση με τίτλο : «Λύρες της στεριάς και της θάλασσας – μια δοξαριά Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα: Λύρες της στεριάς και της θάλασσας – μια δοξαριά Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι,

όπως γνωρίζετε, ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, για να γιορτάσει την επέτειο συμπλήρωσης των 25 χρόνων από την ίδρυσή του, οργανώνει την μουσικοχορευτική παράσταση «Λύρες της στεριάς και της θάλασσας » στις 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 21:00 στην αίθουσα φίλων μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και υπό την αιγίδα που υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Διαβάστε περισσότερα: Λύρες της στεριάς και της θάλασσας - Ανακοίνωση

Facebook

Scroll to top