Η χορωδία του ΧΟΘ στη Λητή

Στις 17 Φεβρουαρίου 2019 η χορωδία του ΧΟΘ σύσσωμη αποφάσισε να κάνει μια πρόβα αλλιώτικη. Πιο κεφάτη και πιο δυναμική, με την απόδοσή της ενισχυμένη από φιλικές φωνές, σε ανταπόκριση μιας ευγενικής πρόσκλησης.. Ξεκίνησε λοιπόν για τη Λητή, έδρα ενός πολύ φιλόξενου και δραστήριου τοπικού Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου, που, ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητές του, διατηρεί και χορωδία, με δάσκαλο μάλιστα τον «δικό μας» Δρόσο Κουτσοκώστα.

Έτσι, με κοινή αγάπη για την παράδοση , κοινή λαχτάρα για το τραγούδι, κοινή αφοσίωση στον ίδιο δάσκαλο, με την αγκαλιά των οικοδεσποτών ολάνοιχτη και τις ανάσες ζεστές από χαρά, υπήρχε ό,τι χρειαζόταν για μια υπέροχη πρόβα! Και έτσι έγινε, με προσθήκη στο ρεπερτόριο των δύο χορωδιών ενός καινούριου σκωπτικού τραγουδιού από την Πελοπόννησο, που ενίσχυσε την ιλαρότητα στο κλίμα της πρόβας.

Με την ορχηστρική υποστήριξη του Κώστα Αργύρογλου με το κλαρίνο του, της Μαρίας και της Εβίνας Κουτσοκώστα με κρουστά και κανονάκι αντίστοιχα και του ίδιου του Δρόσου με λαούτο, η πρόβα εξελίχτηκε σε γλέντι τρικούβερτο. Πανδαισία!

Το πράγμα κορυφώθηκε όταν εμφανίστηκε η τούρτα με τα κεράκια για τα γενέθλια της προέδρου του συλλόγου Λητής , της Φυλιώς Νίκα! Κι ύστερα την τιμητική του είχε ο μπουφές – παραγωγή Λητής με σύμπραξη ΧΟΘ.

Ήταν ένα καταπληκτικό απόγευμα, που μακάρι να το ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια.. Η μπάλα τώρα είναι στο δικό μας γήπεδο και υποσχόμαστε πολλά, όμορφα και σύντομα!

Λητή, ευχαριστούμε θερμά!

Σχετικά