Γλέντι αλά παλαιά…

Γλέντι ΧΟΘ – Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 – Θεατράκι οδού Χηλής

Πάλι ωραία περάσαμε!
Σε μια όμορφα τακτοποιημένη αίθουσα, με ατμόσφαιρα (τμήματα ενηλίκων Πέμπτης), πάλι ανάψαμε τα φώτα των χαμόγελων, πάλι ζεσταθήκαμε με αγκαλιές, πάλι χορτάσαμε με γέλια και πειράγματα, πάλι ψιλομεθύσαμε με τη χαρά της παρέας. Και πάλι απολαύσαμε εξαιρετική ζωντανή μουσική, με την ορχήστρα να γεμίζει κάθε γωνιά και χαραμάδα της καρδιάς μας με αγαπημένα ακούσματα ! Αλέκο Ζώρα – Γιάννη Δανίτσα (κλαρίνο), Θάνο Ρούμπο (βιολί), Παναγιώτη Σάκκουλα (λαούτο), Σπύρο Τζιάτζιο – Μιχάλη Μπακάλη (κρουστά), Θωμά Γρηγορόπουλε (τραγούδι), πάλι σας ευχαριστούμε !!!
. Κληρώσαμε και είκοσι τσεκ-απ στο Διαβαλκανικό, για καλό και για κακό (ευχαριστούμε το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο για τη χορηγία …).Όλα αυτά παρέα με τους αγαπημένους φίλους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Χαράλαμπος» από τα Πλατανούλια Λαρίσσης, που ήρθαν σύσσωμοι να προσθέσουν το θεσσαλικό τους κέφι στο γλέντι μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό!
Και βέβαια, πάλι καλοφάγαμε τα καλούδια «της (ανεξαρτήτως ηλικίας… ) ελληνίδας μάνας» και καλοήπιαμε και λιώσαμε στο χορό.
Πάλι!
Γιατί το ΧΟΘίτικο γλέντι δεν χορταίνεται!

Σχετικά