Με το δεξί…

Kαι έγινε και φέτος ! Με το χέρι του ιερέα και την δροσιά του βασιλικού, στις 29 του Σεπτέμβρη όλα ραντίστηκαν με αγιασμό και η χρονιά ευλογήθηκε και περιμένει πια την αισιοδοξία και την προκοπή μας!
Μετά τα διαδικαστικά στο σπιτάκι λοιπόν, η καλή διάθεση όλων κατατέθηκε με ζήλο στο θεατράκι της οδού Χηλής, όπου περίμεναν οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” δηλαδή οι:
– Νίκος Χρηστίδης ή αλλιώς :“Ο Τρελός του χωριού” όπως λέγεται η προσωπική δισκογραφική δουλειά του. Έπαιξε μπουζούκι – τζουρά – κιθάρα και τραγούδησε
– Ιωάννα Κουρκούδιαλου : έπαιξε βιολί και τραγούδησε
– Πλάτωνας Τσιπίδης : έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε..
Η διάθεση κατακόρυφα ανέβηκε ψηλά-ψηλά με το ρεπερτόριο και την ερμηνεία του σχήματος, που δημιουργήθηκε το 2010 και ήδη γράφει την ιστορία του με συναυλίες, καλές συνεργασίες και πολλές δισκογραφικές δουλειές .Επιλέγουν πάντα κομμάτια από ένα ευρύ φάσμα ακουσμάτων με βασικό άξονα το παλαιό και νέο εναλλακτικό – «έντεχνο» ελληνικό τραγούδι, συχνά με λαϊκές αναφορές, όπως και τραγούδια φρέσκα, της γενιάς που έρχεται. Όλα παρουσιάζονται με σεβασμό και μια νεανική ματιά, χρωματισμένη από το χιούμορ και τον φρέσκο αέρα που διακρίνει το γκρουπ. Έτσι, πολύ γρήγορα εκείνο το βράδυ λίγοι έμειναν καθισμένοι στα όμορφα τραπέζια που είχε ετοιμάσει το αρμόδιο τμήμα ενηλίκων. Πολλοί χόρεψαν, πολλοί γέλασαν, πολλοί τραγούδησαν και όλοι έφυγαν γεμάτοι, με χορτάτη καρδιά…Το μαγικό άγγιγμα μιας τέτοιας εναρκτήριας βραδιάς είθε να πασπαλίζει με θαυματάκια το δρόμο του ΧΟΘ και φέτος!

Σχετικά