Λύρες της στεριάς και της θάλασσας – Ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι,

όπως γνωρίζετε, ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, για να γιορτάσει την επέτειο συμπλήρωσης των 25 χρόνων από την ίδρυσή του, οργανώνει την μουσικοχορευτική παράσταση «Λύρες της στεριάς και της θάλασσας » στις 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 21:00 στην αίθουσα φίλων μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και υπό την αιγίδα που υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους στηρίζουν για ακόμη μια φορά την προσπάθεια μας και θα γιορτάσουν μαζί μας τα 25 χρόνια λειτουργίας και δράσης, ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα με οδηγό την λύρα.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά που ανταποκριθήκατε με τόσο ενδιαφέρον στο κάλεσμά μας και σπεύσατε να προμηθευτείτε εισιτήρια για την παράσταση.

Ενημερώνουμε και επίσημα πως η παράσταση είναι sold out, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους εσάς  που από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με βαθιά αφοσίωση, απόλυτη συνέπεια, αίσθηση ευθύνης και κατάθεση ψυχής συμβάλλετε στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και με ευγνωμοσύνη περιμένουμε όλους εσάς να την παρακολουθήσετε.

Σχετικά