Εαρινή αιμοδοσία 29/3/2014

Φροντίζοντας να κυκλοφορήσει στις φλέβες το πνεύμα που «οξυγονώνει» την καρδιά τα μέλη του Χ.Ο.Θ. οργανώνονται σε εθελοντικές δράσεις, εξασκούνται μέσα στα τμήματά τους όχι μόνο στο χορό αλλά και στην ενεργοποίηση κοινωνικών αρετών και αγωνίζονται με την καρδιά τους για να γίνει αυτή η συμμετοχή τους στον σύλλογο εκτός από σωματική άσκηση, ορθός τρόπος ζωής.

Το νέο κάλεσμα του Χ.Ο.Θ. για την εαρινή αιμοδοσία έρχεται να αποκαλύψει μία από τις γνησιότερες εκφράσεις αυτού του αιτήματος. Όλα τα μέλη που μπορούν να αιμοδοτήσουν καλούνται να δώσουν δείγματα της «καρδιάς» τους το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στο θεατράκι της οδού Χηλής στην Καλαμαριά. Από τις 9:30 μέχρι τις 13:00 το νοσοκομειακό συνεργείο θα βρίσκεται εκεί για να δεχθεί την πολύτιμη αυτή κατάθεση των φίλων και των μελών του συλλόγου.

Αφήστε και τις δύο καρδιές σας να χτυπήσουν δυνατά στον ρυθμό της εθελοντικής προσφοράς προς αυτούς που βρίσκονται σε αδυναμία, σε δυσκολία ή δυστυχώς αρκετές φορές σε απελπισία. Και το αίσθημα αυτό της προσφοράς θα μεταγγίσει στην δική σας καρδιά την δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίσει να χτυπά και να στηρίζει όσους χρειάζονται ενίσχυση. Η τράπεζα αίματος του Χ.Ο.Θ. είναι στην διάθεση των μελών και των συγγενών τους πρώτου βαθμού κάθε φορά που χρειάζεται.

Σχετικά